Kirsten Borup overtog tidligere på året kiosken i Havnegade

HIRTSHALS: Pr. 1. april overtog Kirsten Borup Havnekiosken i Havnegade i Hirtshals. Kirsten har tidligere været ansat ved Mark Ovesen Blomster i Nørregade, men nu ville hun starte for sig selv som selvstændig, med alt det arbejde det kræver.

- Det er det, jeg har lyst til, siger Kirsten.

- Jeg har fået min uddannelse i Brugsen Ramten på Djursland i 1996, så købmandskabet kan jeg 100 procent, og jeg viste også, at der var meget arbejde i at drive kiosk med mange åbningstimer, men heldigvis har jeg min søde medhjælper Tove, som har været et kendt ansigt i Havnekiosken i mange år - og hun er jo kendt af alle vore mange lokale kunder. Vi har også mange turister - især nordmænd - som også udgør en meget stor del af omsætningen i butikken, fortæller hun endvidere.

- Vi har en fantastisk god lokal opbakning, med kraftig vækst, og det skyldes også at vi har udvidet sortimentet rigtig meget - dertil kommer, at vi har fået en kaffe bar, vi har fået Pitten (Spille-afdelingen) kraftig renoveret. Vi har også udvendigt fået etableret en hjertestarter på gavlen af butikken, lyder det.

Kirsten har en god sammenlever, som hedder Gunner Pedersen, han er fiskeskipper på HG 7 til daglig, men han hjælper også lidt til i butikken, med alt de tunge ting. Gunners far far var jo kunstneren Niels Jensen fra Blokhus. Gunner har også stået for etablering af hyggekrogen, som er for enden af bygningen - og den bliver besøgt rigtig meget, siger Gunner.

Jens Brændgaard

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...