Dine lokale nyheder er flyttet

Vi vil gerne invitere dig med over til vores helt nye online univers, hvor du fremover kan følge med i hvad der sker, lige præcis der hvor du er. Vi opdaterer dig om begivenheder, nye muligheder, oplevelser, lokale ildsjæle og forretninger.

Forsvarets Materiel- og Indkøbsstyrelse er klar til at betale 250 millioner kroner for at sikre en moderne flåde af redningsfartøjer til Kystredningstjenesten i det nordvestlige Danmark.

Det fremgår af et længe ventet udbudsmateriale, som skal sikre næste generation af motorredningsfartøjer, der skal afløse de nuværende, hvoraf flere har mere end 30 år under kølen.

Den danske kystredningstjeneste sorterer under Søværnets 3. Eskadre med hovedkvarter på Flådestation Frederikshavn, og der er frist til at byde ind på opgaven frem til 11. november.

Blandt ansøgerne vil Forsvarets Materiel- og Indkøbsstyrelse prækvalificere et felt på højst fem, der skal komme med et endelig bud på en helt ny type motorredningsbåde, som er den største type skibe i den flåde af redningsfartøjer, som findes i den danske kystredningstjeneste.

Der er i dag 21 danske kystredningsstationer. De 14 af dem råder over de MRB-både.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...