UGGERBY: Glæden er til at få øje på og armene er højt over hovedet i Uggerby.

Billetsalget er nemlig gået over al forventning til det tilbagevendende arrangement ”Voksenfest i Uggerby”, oplyser foreningen Borgernes Hus, og på kun 30 dage meldes alt udsolgt på de eftertragtede spise-billetter til den super populære dansefest for voksne.

- De har lige fået lagt helt nyt gulv i hele salen i Borgernes Hus og det bliver der brug for, når hundrede af danseglade voksne mennesker besøger stedet, og svinger træbenet til de forbudte trin, fortæller Flemming Mortensen fra arrangørerne.

Teamet bag Voksenfest i Uggerby har for 3 år i træk gjort det som mange troede umuligt, nemlig at samle Vendelboerne til musik og dans, under det nye koncept ”VOKSENFEST”.

Borgernes Hus i Uggerby hoppede i 2017 med på den nye bølge af fest-events, der over det ganske land er blevet kendt som “Voksenfester”, og både til premieren og efterfølgende i 2018, er Voksenfester i Uggerby ifølge arrangørerne blevet et brag af en fest og en kæmpesucces!

De små lokale forsamlingshuse havde deres storhedstid i de ”gode gamle dage”, hvor de traditionelt lavede fest og danse-bal med live bands, hvorimod dette nye succes-koncept udelukkende benytter sig af dygtige og erfarne discjockeys, der fylder dansegulvet med alt det lækre musik fra 70’erne, 80’erne og 90’erne.

Voksenfest i Uggerby har den 9. marts igen allieret sig med den lokale nordjyske discjockey DJ Hammer, der med 38 år som professionel dj i både ind og udland, er en erfaren herre på den jyske dj-scene og er kendt fra både 80’s Party og 90’er festen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...