Jeanette og Ole Jensen driver centeret, der foruden spil og leg også arrangerer selskaber

HIRTSHALS: Hirtshals Bowlingcenter startede oprindeligt for 21 år siden, og den 1. juli 2018 overtog Jeanette og Ole Jensen centeret, og det er gået stærkt fremad lige siden, siger de begge.

Ole har været formand for Hirtshals Bowlingklub i næsten 20 år.

- Så da centeret blev til salg, var det jo nærliggende at købe det. Både Jeanette og jeg kunne se store muligheder i det.

Det er et stort bowlingcenter med mange baner. Dertil kommer en kæmpe spillehal med 24 maskiner.

- Og der er næsten gevinst hver gang, siger de to.

- Der er super rent over alt i køkken og i centeret, og på toiletterne. Det er så vigtigt for os, og vi får et femtal i tilbagemeldingerne fra vore gæster, samtidig med, at vi altid får en super høj vurdering fra fødevaredirektoratet. Og sådan skal det også være, siger Jeanette og Ole.

- Vi har haft meget travlt i de tre turistmåneder, og vi har også meget at lave i resten af året. Vi har Pensionist Bowling, vi har fester, og der er rigtig mange børnefødselsdage og konfirmationer. Vi arrangerer midnatsbowling, og lørdagene op til jul, holder vi julefrokoster.

Hirtshals Bowlingcenter er et populært sted at komme, også for gæster, der bare vil nyde en øl eller en kop kaffe. For der er altid noget at se på.

- Der har lige været optagelse af film fra Aarhus filmstudie Nordland 99, som optager alt i 90er stil. Det var lidt af en udfordring, men en super god reklame, siger Jeanette og Ole.

- Men i det daglige er det jo også en stor restauration med over 15 menuer på menukortet, og her er én af de store jo Bøf og Bowl inklusiv en bane. Det koster ikke ret meget, og det smager godt, lyder det fra indehaverne.

Bowlingcenteret er også for mindre børn, der er nemlig fyldt godt og grundigt op med alle slags legetøj, lige fra biler, dukker og lego, til byggeklodser og meget mere.

- Og det er en stor sag, siger Jeanette og Ole.

I selskabs- og restaurationsafdeling kan man dække op til store selskaber.

- Der er lige bestilt til 70 personer, og der kommer også 20 til spisning på lørdag. Her kan man sidde i fred og ro, og spise og snakke, samtidig med at man kan rejse sig og se lidt Bowl - det er jo rart at strække ben ind i mellem retterne.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...