HIRTSHALS: Der er blevet produceret Hirtshals-papir i anledning af byens 100 års jubilæum.

Det er netop sket hos Brandhøj Tryk og papir i Hjørring, en lokal virksomhed, der har specialiseret sig i at producere gavepapir, oplyser Gry Handest fra gruppen i Hjørring Kommunen, der har med byjubilæet at gøre. Hun fortæller:

- Gavepapiret er med byens nye logo tegnet af Rikke Nygaard. Et logo der er opstået på baggrund af en borger-workshop hvor lokale, unge som gamle, var med til at sætte sit præg på logoet. Dette kommer tydeligt frem i de mange små piktogrammer, der pryder gavepapiret.

Hirtshals-papiret er skabt ud fra en tanke om at det skal være tydeligt, at se at der handles i lokale butikker. Det betyder at når du næste gang går ind i en af forretningerne i byen i Hirtshals og køber en gave, så vil du kunne vise modtageren at du er med til at støtte de lokale forretninger.

Derudover kan et tiltag som dette også være med til at skabe et øget fællesskab og stolthed over at være Hirtshalsbo.

Papiret er trykt på genbrugspapir og er dermed også med til, at sikre den bæredygtige profil for byen.

Ud over at papiret er at finde hos de lokale forretninger, bliver det også muligt at købe papiret med hjem. Det vil blive solgt sammen med en mulepose, hvori der også er et turpas, som giver en række rabatter og gaver i byens forretninger. Muleposerne vil snart være at finde i butikkerne.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...