Mon ikke byjubilæet i havnebyen også finder vej til de skrå brædder ...?

HIRTSHALS: Revysalen på Hirtshals Hotel kogte af aktivitet og engagement tirsdag aften, hvor der blev øvet på Hirtshalsrevyen 2019 med fuld skrue.

Hirtshalsrevyen stiller i år med et stærkt hold både på scenen og bag scenen bag scenen.

Et af de nye ansigter sidder ved scenekanten og er revyens nye kapelmester Claus Zielke. To andre nye ansigter man vil se oppe på scenen i år, er Mathias Nielsen der spillede Danny i Hjørring Sommerrevy ’Grease’, også Kurt Bærentsen der tidligere har været med i revyen vil man i år se på scenen.

Tekstforfatter Kjeld Thorbjørn, der blandt andet har skrevet tekster til Cirkusrevyen og Hjørringrevyen, står for en stor del af teksterne til årets revy. Men også Kaj Nørhald, Tage Mostrup og Poul Jensen har skrevet tekster til nogle af de, i skrivende stund 21 indslag der i øjeblikket øves tirsdage og torsdage på Hirtshals Hotel. Hirtshalsrevyen instrueres af Dorte Mørch, der også har lavet koreografi. Scenografien står Inger og Per Ekmann for.

- Vi berører hvad der generelt rører sig i samfundet omkring os, men også det helt nære, hvor publikum får den lokale dialekt og humor at høre, fortæller Yvonne Hansen, der har været med siden 1979. - Uden at afsløre for meget kan jeg fortælle, at vi har lavet et indslag om Hirtshals 100 års jubilæum. Yvonne Hansen kunne også med stolthed i stemmen fortælle, at Hirtshalsrevyen vandt danmarksmesterskabet i amatørrevy for 3 år siden.

Karakteren ’Connie’, spillet Yvonne Hansen, med tekster af Per Ekmann, har gennem en årrække været et af revyens absolutte tilbagevendende glansnumre og det er ingen hemmelighed at Connie også i år vil komme på scenen fortælle om sin mand Helmuth.

Der venter publikum et stort flot program med masser af sang, dans, alt sammen krydret med humoristiske og satiriske indslag af samtidens og ikke mindst lokale begivenheder.

Billetsalget startede 25. september og der er premiere fredag 1. november, derud over er der forestilling den 2. og 3. november og fra den 5. til 9. november kl. 20 på Hirtshals Hotel, hvor der er plads til 200 gæster. Inden forestillingen kan der tilkøbes en to retters revy-menu, der serveres kl. 18.

På scenen i årets Hirtshalsrevy vil man kunne se Yvonne Hansen, Randi Kjærsgaard, Sisse Holm Lundtoft, Allan Madsen, Mathias Nielsen og Kurt Bærentsen. Instruktør og koreografi Dorte Mørch. Scenografi Inger og Per Ekmann. Bag scenen Annie Riisager og Ellen Brøndum og Carsten Sørensen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...