KOMMUNEN: Hjørring Kommune har meget stor forståelse for, at forårets og sommerens nedlukning af aktiviteterne og forsamlingsbegrænsningerne, har betydet, at mange foreninger har mistet indtægter med et afledt pres på foreningernes likviditet. En udfordring, der måske kan være en trussel for foreningens eksistens.

Derfor har kommunens Fritids- og Folkeoplysningsudvalget i Hjørring Kommune nu klar med en hjælpepulje til de frivillige folkeoplysende foreninger, der på baggrund af COVID-19-situationen, har særlige økonomiske udfordringer.

Puljen er på i alt 1,481 mio. kr.

Puljen vil ikke påvirke de ordinære tilskud, der er afsat til foreningerne, men den bliver finansieret via ekstraordinære midler. Alle ansøgende foreninger vil således ikke kunne forvente at modtage støtte, da der er tale om en hjælpepulje, som specielt er tilegnet foreninger, der som følge af Covid-19, har særlige økonomiske udfordringer i forhold til deres fremadrettede virke.

Bedrestillede foreninger med god likvid kapital og solid egenkapital, vil derfor ikke kunne forvente at få støtte fra hjælpepuljen..

Foreningerne kan sende ansøgninger til puljen frem til 14. september.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...