Fem millioner kroner er netop brugt på at renovere hotellet - Sarah Routledge blev ny hotelchef i Hirtshals 1. april

HIRTSHALS: Hotel Skaga har 108 værelser, og hotellet har lige brugt over fem millioner på at renovere værelser og lokaler, så alt fremstår som helt nyt i hotellet, der er fra 1989.

Sarah Routledge blev udnævnt til ny hotelchef for Hotel Skaga 1. april i år. Hun havde forinden varetaget opgaven som receptionschef. Sarah Routledge er født og opvokset i Yorkshire i Nordøst England, hvor hendes forældre drev en Engelsk Kro, og hun er blevet i faget her i Danmark. Hun kom til landet i 1989, da hun blev forelsket i den mand, hun nu er gift med.

Hotellet i Hirtshals har 99,9 procent belægning i denne tid, og der er mange nordmænd, men også mange tyskere, hollændere samt italienere og franskmænd blandt gæsterne. Der kommer turister til Hirtshals fra hele Europa, for at bo eller overnatter på Skaga.

I øvrigt har Skaga rigtig mange selskaber og konferencer i de flotte, store lokaler, lige som der er også er stor aktivitet hver eneste dag i den flotte restaurant, der foruden god mad også byder på havudsigt.

Hotellet har 30 års jubilæum i år, og det har været kendt i hotelkæden Montra i de sidste 20 år - kæden har fire hoteller fordelt i byerne Hirtshals, Hanstholm, samt Sabro og Odder ved Århus.

Hotellerne er familieejet af Jonna Kjeldsen, som til daglig bor i Syd Frankrig, men hun er meget aktiv i hoteldriften af de fire hoteller i Danmark, hvor hun på hvert hotel har en god hotelchef, og et supergodt og venligt personale.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...