KFUM Spejderne i Bindslev vil gerne have effekter til loppemarked i maj

HIRTSHALS: Den sidste weekend i maj plejer KFUM-spejderne i Bindslev at invitere til loppemarked. I år er loppemarkedet planlagt til søndag d. 24. maj, da det er pinse den sidste søndag i maj.

På grund af Corona-pandemien og deraf følgende nedlukning af Danmark i nogle uger er det imidlertid usikkert, om det kan lade sig gøre at gennemføre loppemarkedet som planlagt.

- Vi følger udviklingen og er klar til at gennemføre, hvis der åbnes for muligheden inden, udtaler Anders H. Pedersen, som sammen med Jette Iversen og Anette Pedersen udgør planlægningsgruppen bag loppemarkedet.

Uanset om loppemarkedet gennemføres som planlagt, eller det må udskydes til senere, så vil KFUM-spejderne gerne modtage loppeeffekter.

- Vi modtager ikke hårde hvidevarer – men ellers er vi interesseret i lidt af hvert” lyder det fra loppeudvalget. Aftale om afhentning eller aflevering af loppeeffekter kan laves med Anette Pedersen eller Anders H. Pedersen, man kan læse yderligere på facebook.

- Så hvis du går hjemme og bl.a. vil bruge tiden til oprydning, så henvend dig gerne. Overskuddet fra loppemarkedet går til KFUM-spejdernes ugentlige aktiviteter samt til kurser, weekendture, lejre m.m., lyder det.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...