Søværnets Tamburkorps har sagt ja til festen i Hirtshals den 22. juni

HIRTSHALS: Der bliver ikke et kongeligt besøg i Hirtshals i forbindelse med Folkefesten den 22. juni i anledning af byens 100 års jubilæum.

Det oplyste John Kongerslev fra arrangørgruppen bag aktiviteterne i jubilæumsåret ved et møde på det gamle rådhus i byen.

- Vi har fået nej til et besøg, men det bliver alligevel et brag af en folkefest alligevel lige fra morgen af og hele dagen igennem, oplyste han og nævnte i forbindelse med det kongelige afslag, at Søværnets Tamburkorps kommer i anledning af festen.

Arrangørerne bag Hirtshals Byjubilæum lægger op til, at Folkesten starter kl. 08 med flaghejsning over by og havn.

- Vi opfordrer til at der bliver flaghejsning over hele byen og at alle skibe i havnen hejser signalflaget, fortalte John Kongerslev.

Inden den officielle åbning af festen vil der være en kransenedlæggelse for ofrene ved RF2 forliset.

I forbindelse med åbningen er det også under planlægning, at den igangværende udvidelse af Trappen og Værket skal indvies.

- Programmet er foreløbigt endnu, men der vil være musik i gaden fra kl. 10, og så går det slag i slag med aktiviteter, tilføjede han.

Hjørring Kommune har oprettet en underside på den kommunale hjemmeside om byjubilæet, hvor der blandt andet oplyses flere andre indslag i festen, herunder et festligt stompshow med 150 skoleelever fra Horne, Tornby og Hirtshals, og at Vendsyssel Marimba Steelband spiller.

Programmet vil blive opdateret løbende.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...