Dine lokale nyheder er flyttet

Vi vil gerne invitere dig med over til vores helt nye online univers, hvor du fremover kan følge med i hvad der sker, lige præcis der hvor du er. Vi opdaterer dig om begivenheder, nye muligheder, oplevelser, lokale ildsjæle og forretninger.

Én af de alternative behandlere i Hirtshals hedder Inger Marie Sejrskild, der har Ansigts Refleksterapi i kælderen i Hjørringgade 41.

- Jeg har snart et års jubilæum med min alternative behandling, siger Inger Marie.

- Jeg er blevet uddannet hos Lone Sørensens institut, der uddanner i de originale metoder i Ansigts Refleksterapi. Uddannelsen har taget cirka 2 år med alle de tillægsstudier, der er med i grunduddannelsen, og uddannelsesstedet ligger på Frederiksberg i København, siger Inger Marie.

- Det gør, at jeg i dag udfører ansigts refleksterapi her i min egen klinik i Hjørringgade 41. Her modtager jeg mine klienter, som kan have ondt i alt fra nakke og mave, samt andre dele i kroppen - det omhandler også stress, og ondt i livet i det hele taget, forklarer hun.

Behandlingerne går gennem 7 faser, hvor der er op mod 20 punkter i ansigtet, jeg behandler igennem, for dermed at opnå et godt resultat i lindring for smerter hos mine klienter. Og det lykkes for mig, og den viden har jeg fra dem jeg behandler, hvor der bliver givet udtryk for stor glæde og lindring af smerter.

- Jeg behandler mine klienter i en afslappet situation med musik, og hvor klienten ligger på min briks, og hvor jeg så sidder og behandler ansigtet på de punkter, der giver virkning for den pågældende klient.

- Jeg behandler også børn, der kommer med specielle behov - det ligger også i min uddannelse, at kunne det, tilføjer Inger Marie.

Behandlinger tager i reglen omkring 50 minutter til en time. Man kan ringe til mig og høre, om jeg tror jeg kan hjælpe. Det kan alle gøre, for dermed selv at få en klarhed over mulighederne for en behandling, siger Inger Marie.

Folk medbringer selv lagen og tæppe, og vi spritter alt af, og har stor respekt for corona tiden, som også gør at jeg altid arbejder med visir.

- Jeg har tidligere i mit liv arbejdet med børn og voksne på forskellige institutioner, og jeg har også været dagplejemoder. Men i dag har jeg fået den store glæde og udfordring i at arbejde med det, som jeg allerhelst vil arbejde med, og så oven i købet fra mit eget hjem i Hjørringgade, tilføjer Inger Marie.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...