Forretningen Lund interiør har etablerings sig i gågaden i Hirtshals

HIRTSHALS: Der var ekstra travlhed hos Lund Interiør fredag den 1. marts, det var nemlig dagen hvor endnu en ny butík så dagens lys i Hirtshals.

I lokalerne hvor Kop & Kande tidligere havde ligget, var Kristina Ølgaard Johansen klar til at åbne dørene til Lund Interiør for første gang.

Når man træder ind i det store forretningslokale, mærker man staks hvordan stemningen i Lund Interiør inspirerer, ikke blot med de nyeste trends, og et bredt udvalg af ting der kan forkønne hjemmet, men også indretningen og de nøje udvalgte farver på væggene der på en gang skaber ro og tryghed.

Ønske om at blive selvstændig i Hirtshals

Kristina og hendes mand Jimmi Ølgaard Johansen, som er medejer af Lund Interiør, havde længe gået med et ønske om, at blive selvstændig erhvervsdrivende, og havde derfor undersøgt hvilke muligheder der var i Hirtshals - Og med de tomme lokaler i bymidten, lå muligheden for, at ønsket kunne blive opfyldt, forklarer Kristina Ølgaard Johansen, der tidligere har været i hotel og restaurationsbranchen. - Valget faldt på at åbne en butik med interiør, brugskunst og livsstil, fortæller Kristina, da vi var enige om, at det lige var det der manglede i byen.

Kristina Ølgaard Johansen er født og opvokset i Hirtshals.

- Lund er mit pigenavn, fortæller Kristina, og forklarer: - Min Oldefar Peter Lund, havde en isenkræmmerforretning i Vanggårdsgade 12. derfor navnet Lund Interiør.

Nyeste trensds indenfor interiør og livsstil fra danske leverandører.

- Vi har brugt meget tid og energi på, at finde de helt rigtige ting, og har været på messer for, at finde de nyeste trends, og finde inspiration til det vi nu har på hylderne, fortæller Kristina, der foreløbig har varer fra tolv leverandører, alle danske, heraf fire fra Nordjylland. - Vi har også har fået lavet en helt særlig Hirtshals serie, der hedder HJEMHAVN, med tinmg der kan anvendes i hjemmet eller til gaver, og ikke mindst til sig selv.

Kristina fortæller videre, at hun vil bestræbe sig på, at kunne præsentere de nyeste trends indenfor interiør og livsstil i forretningen. - Men jeg vil også være lydhør for ønsker og efterspørgsel fra kunderne, så sortimentet bliver bredere, slutter Kristina Ølgaard Johansen, der glæder sig til at byde alle velkommen i Lund Interiør, i Nørregade nummer 1.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...