Brinck Isenkram kommer til Hirtshals

HIRTSHALS: Den 28. marts åbner Joachim Brinck, Brinck Isenkram i Nørregade 4 i Hirtshals, hvor Sportmaster har ophørsudsalg i øjeblikket.

Joachim Brinck har med forretningen i Hirtshals således 6 butikker i alt fordel over hele landet, der er hovedlager i Vejle, og jeg har Domicil i min forretning i Hillerød, og jeg bor privat i Hedehusene, siger Joachim.

Forretningerne er i Ebeltoft, og Blåvand samt i Skagen, Hillerød og Jelling, og nu også snart i Hirtshals, siger Joachim Brinck.

Jeg er 51 år, og vi er små 30 ansatte, jeg har besøgt mange store markeder, og især Hjallerup Marked har været en stor sælger for os i gennem mange år, og derfor er jeg glad for det nordjyske.

- Min koncept i isenkram er en god betjening og super billige varer, så kommer folk og handler rigtig meget har jeg erfaring med, og Hirtshals har vis en stor interesse for mig, og det er jeg meget taknemlig for, jeres Handelschef Per Martensen har kontaktet mig, og inviteret mig til møderne i Hirtshals Handel og Erhverv, og det ser jeg frem til at deltage i, siger Joachim.

- Jeg har fået byens bedste placering, og jeg har fået en god huslejeaftale, og de to ting er vigtig for en god forretning i Hirtshals, så jeg glæder mig til at åbne den 28. marts i Hirtshals, tilføjer han.

Skrevet af Jens Brændgaard

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...