Flere forslag over bordene ved medlemsmøde i HHE

HIRTSHALS: På morgenmødet forleden for medlemmer af Hirtshals Handel og Erhverv var der stemning for at flytte en isskulptur festival frem til uge 8, fordi det er en uge, hvor der kan forventes at være flere mennesker på gaden end den 5. januar 2019.

Forslaget om igen at lave en isskulptur festival på Den Grønne Plads i Hirtshals kommer fra en styregruppe for byens 100 års jubilæum, og isskulptur begivenheden er planlagt til at starte jubilæumsaktiviteter, der skal løbe hen over jubilæumsåret 2019.

På morgenmødet talte Henning Christensen, Klipperen varmt for, at der i løbet af året bliver arrangeret en kunstfestival med al slags kunst, herunder også madkunst, og det er et emne, som handelsstandsforeningen vil gå videre med.

Som flere andre ved mødet glædede han sig over, at Trappen bliver udbygget.

- Det er et ønske jeg har haft i 10 år. Det er godt for byen, men jeg har det ikke godt med Nørregade. Jeg synes det hænger nogle steder med gamle skilte og facader, der ikke længere ser pæne ud. Jeg kan jo se det. Der er nye butikker, som ser flotte ud, og jeg synes vi skal stå mere sammen om at få byen til at se bedre ud, sagde han.

Der var ikke nogle, som modsagde ham, og HHE's bestyrelse vil nu arbejde videre med den opgave at få Nørregade til at se pænere ud.

På medlemsmødet blev der lagt et forslag frem på aktiviteter i 2019, men der kan kommer flere på listen. Den afgående handelschef Jens Brændgaard gjorde ved afslutningen af emnet opmærksom på, at alle medlemmer kan komme med forslag til ind i januar 2019.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...