HIRTSHALS: Jazzklubben Hva No Do holder lørdag den 16. marts et stort arrangement på Hotel Hirtshals med både generalforsamling, spisning af en frokostplatte og efterfølgende tre timer med svingende jazzmusik på programmet.

Hva No Do glæder sig til igen at præsentere det kendte og populære jazzband ”Vestre Jazzværk”. Bandet høstede stor applaus og anerkendelse da det sidst besøgte jazzklubben i februar 2016.

Vestre Jazzværk har siden midten af 70’erne været et af de mest veletablerede og velspillende danske bands indenfor den traditionelle jazz, og bandet nyder stor anerkendelse såvel på den danske som på den udenlandske jazzscene.

Vestre Jazzværk læner sig ikke op ad bestemte forbilleder og stilarter. Inspirationen hentes fra forskellige kilder i den klassiske jazz. Melodierne tilsættes en god portion af de seks musikeres personlighed og erfaring gennem 30-40 år som aktive jazzmusikere, og det kommer der pågående, veltilberedt og swingende traditionel jazz ud af, serveret så man både kan lytte og danse dertil.

Vestre Jazzværk har opnået flere jazzpriser og har spillet på adskillelige jazzfestivaler og i mange jazzklubber på international plan. Bandet har opnået den store anerkendelse at blive udnævnt til æresborgere i jazzens fødeby - New Orleans.

Billetsalg og bordbestilling kan ske til Klipperen i Nørregade ligesom der er mere information inde på jazzklubbens hjemmeside: www.hvanodo-jazz.dk

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...