BINDSLEV: Karlo Thomsen bød de mange fremmødte børn, forældre og bedsteforældre velkommen til Bindslev, hvor julen skulle synges ind, og julemanden kom på besøg.

Fra pavillonen på bypladsen sang Bindslev Kirkes Børnekor julesange, akkompagneret, af Bindslev Kirkes organist Alena Jespersen. Og køen var lang hvor BHE og Café Tannisbugt, serverede gratis risengrød for de mange fremmødte.

I Kulturboksen blev der afholdt lotteri som Jyske Bank stod for, og man kunne spille på lykkehjul, hvor der var både ænder og vin at vinde. I K-Cleans lokaler var der hyggelig julestue med boder, hvor der kunne købes lokal jule-kunsthåndværk,

I Snowgloben, som var det sidste nye hit for børnene, blev der hoppet rundt til lyden af julemusik, mens spejderne udenfor lavede pandekager over bål som man kunne varme sig ved.

Da julemanden endelig kom til Bindslev, ledsaget af Bindslev Tversted Rideklub, kunne juletræsfesten i Sognehuset begynde, og der blev danset om juletræet. Efterfølgende blev der serveret kakao, kaffe og sodavand, og lavede Laila Nielsen og Julemanden lavede julesanglege med børnene.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...