BINDSLEV: Lanternen på cyklen lyste op ligesom rensdyret Rudolf, da julemanden ankom på cykel til Bindslev for at tænde juletræet kl. 22.22 fredag aften.

Der stod mange tilskuer uden for Dagli’Brugsen i Bindslev, da julemanden for anden gang ankom denne dag. Denne gang var det dog på cykel og med cykelbukser.

- Ho – ho – ho – glædeligt forhjul, sagde julemanden da han stillede sin cykel og gik hen til juletræet. Her talte han sammen med de godt 100 fremmødte tilskuere tiden ned til kl. 22.22, hvor han tændte for det store juletræ.

Uddeleren i Dagli’Brugsen Bindslev, Klaus Kold bød alle velkommen med et glas champagne. Senere blev der budt på honning hjerter og æbleskiver med juleøl.

De mange tilskuere stod klar til at klappe, da de første cykelryttere og rulleskøjteløbere ankom ved 23.45 tiden. KFUM-spejderne fra Bindslev – Tversted havde oprettet to steder på parkeringspladsen, hvor de ca. 2.000 deltagere kunne få tanket depoterne op med sukker og vand. De var lige som hjælperne fra Dagli’Brugsen alle klædt ud som nisser.

Julemanden stod klar med sin kurv for at byde på pebernødder og lakrids. Der blevet taget rigtig mange billeder og video af ham og de mange nisser samt juletræet.

Der var mange flotte udklædninger blandt deltagerne, hvoraf mange havde flotte lys på, så de kunne ses ude i mørket, på den korteste nat i år. Ved to tiden lørdag morgen kørte den sidste deltager fra Bindslev. De havde haft en større punktering, hvor dække var sprunget, så nu skulle der meget fart på for at nå i mål indenfor tidsrammen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...