Julemandens besøg i Brugsen samler samtidigt midler ind til en god sag

BINDSLEV: Hele december måned står i børnenes og julens tegn i Dagli’Brugsen Bindslev.

Julemanden flytter nærmest ind og får sin faste plads i butikken. Der vil være mulighed for at møde ham i butikken hver søndag eftermiddag i december.

Her vil han dele julegodter ud og tage sig kærligt af kunderne.

Hele december måned vil der også være en konkurrence i butikken, og julemanden selv vil udtrække vinderen af konkurrencen i butikken søndag 22. december.

Julesokker er en årelang tradition i Dagli’Brugsen Bindslev. Børnene afleverer i begyndelsen af december en julesok i butikken, hvor den bliver hængt på det store juletræ, og på ”et eller andet tidspunkt” i løbet af december måned bliver sokken fyldt op med diverse julegodter. Sidste år var der ca. 200 sokker på juletræet.

Søndag 15. december serverer bestyrelsen gløgg og æbleskiver, og her vil der også være en julequiz til de voksne.

Børnene og deres forældre afhenter sokkerne igen den 23. og 24. december, og her vil de også møde julemanden i butikken.

Julemanden ønsker ikke betaling for sin deltagelse i aktiviteterne i butikken. I stedet er det aftalt, at Dagli*Brugsen Bindslev donerer julemandens honorar til TUBA i Hjørring.

TUBA er en organisation, der tilbyder gratis hjælp, rådgivning og terapi til unge mellem 14 og 35 år, der er vokset op i hjem med alkohol- eller stofmisbrug.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...