opstart 8. oktober

HIRTSHALS: Har du lyst til at synge med i det store fælleskor og komme i julestemning med kendte og nye julesange, salmer og korværker? Så er du velkomme i Vendsyssel Fælleskor.

Koret er et projektkor, og vi samles til syv øvegange, der kulminerer med 3 koncerter i før jul i Hirtshals, Bjergby og Uggerby kirker.

Opstart er tirsdag den 8. oktober kl. 19.00-21.30 i Hirtshals Kirke.

Formålet med koret er at opleve glæden ved at synge og især at synge sammen med mange! Uanset om man ellers synger i et kor, eller man blot har lyst til at deltage i den korte periode, som Vendsyssel Fælleskor varer, er man meget velkommen til at være en del af fællesskabet.

Der bliver udleveret materiale med noder, men der bliver også indsunget øvestemmer, så uanset om man læser noder eller ej, kan man lytte sig frem. Har man lyst til at deltage, men er forhindret nogle af gangene, er man stadig velkommen. Det er gratis at deltage.

Koret ledes af organist Benedikte Hauge, Bjergby/Mygdal kirker, organist Arne Jørgen Fæø, Hirtshals Kirke og organist Rolf Ruggaard, Tversted/Uggerby kirker.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...