Hjørring kommune er på udkig efter en konsulent, der kan løfte og udvikle talentmiljøet sammen med foreningslivet

HJØRRING: Hjørring Kommune har slået en nyoprettet stilling op som eliteidrætskoordinator. Konsulenten ventes at tiltræde stillingen 1. marts.

Det fremgår af jobopslaget, at kommunen ønsker at intensivere indsatsen på talent-og eliteområdet. I jobopslaget fremgår det blandt andet, at den nye konsulent skal: ”løfte og udvikle talentmiljøet i og sammen med foreningslivet i kommunen.”

Kommunen er på udkig efter en personer, der: ”....brænder for og har indsigt i idrættens verden og kan medvirke til at skabe den røde tråd i talenternes hverdag og overgang fra folkeskole, via ungdomsuddannelse til videregående uddannelse eller erhvervsliv.”

Konsulenten skal blandt andet bistå talent- og eliteforeninger med udvikling af området samt knytte bånd mellem udøvere, uddannelsesinstitutionerne og erhvervslivet. Den nye kommunale medarbejder skal også være sparringspartner for Hjørring Kommunes Eliteidrætsråd og udvikle Hjørring kommunens sportsklasser.

Af stillingsopslaget fremgår det, at man er på udkig efter en person, der har viden om og gerne erfaring med talentudvikling samt indsigt i sunde talentmiljøer. Den ny konsulent skal evne at styrke og videreudvikle samarbejdet mellem forbund og eliteorganisationer som for eksempel Team Danmark.

Sidste frist for at søge stillingen er 16. januar, og der er planlagt ansættelsessamtaler 21. januar 2020.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...