MUSIK: Koncerten med Villads og Valdemar er flyttet til Klitgården fra kirken, så flere kan få mulighed for høre koncerten

Da Tversted Menighedsråd regner med, at den annoncerede koncert med de musikalske brødre Villads og Valdemar bliver et stort tilløbsstykke, er koncerten flyttet fra kirken til Klitgården i Tversted. Her er der mere plads, så flere kan få lejlighed til at opleve brødrene sammen med sangerinden Taya. Tidspunktet er fortsat onsdag 22. juli klokken 19.30.

Grundet Covid-19 forsamlingsreglerne skal der bestilles billetter hos Elsebeth Madvig på mail: madvig@has.dk eller sms/tlf. 2444 2399. Resterende og uafhentede billetter sælges i døren på dagen fra klokken 19.

De unge brødre har spillet violin, siden de var ganske små på musikskole i Sverige. I hhv. 2011 og 2012 kom de ind på en musikalsk eliteskole under Musikkonservatoriet i Berlin. I 2019 deltog brødrene i TV2s ”Danmark har talent”. På YouTube kan man høre dem spille først Brahms’ ungarske dans nr. 5, efterfulgt af Leonard Cohens klassiker ”Halleluja”.

I 2015 deltog en meget ung Villads i DRs ”Vidunderbørn”, hvor han spillede sammen med Kim Sjøgren. Af de mange talentserier på TV kan man nemt forledes til at tro, at kunst er noget, man bare leger frem i ungdomsværelset. Men tværtimod kræver det lang tids undervisning og atter og atter træning. Det tager cirka 12 år at blive en habil violinist, og resten af livet at blive virtuos.

Til koncerten bliver der spillet og sunget et bredt, populært program med både klassisk og moderne musik. Eksempelvis kendte toner af Vivaldi, Brahms, Jacob Gades Tango Jalousie, Bizets Carmen samt mere moderne toner af AC/DC, Avicii og Leonard Cohen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...