Byrådspolitiker Mette Jensen mener, at havnebyen har potentiale

HIRTSHALS: Byrådspoltiker Mette Jensen (K) har gjort sig følgende betragtninger om udviklingsmulighederne i Hirtshals:

Udviklingen i Hirtshals skal jo gerne fortsætte for fuld tryk, ligesom Hirtshals historisk har udviklet sig. Vi skal forandre for at bevare, det er et godt gammeldags konservativt begreb, og det er stadig gældende, også for vor by Hirtshals.

Vi skal lade kræfterne få positivt udløb, og her mener jeg også udviklingen på Stoltzes plads, og mulighederne i den gamle Netto-bygning - denne bygning kunne jo godt tænkes nedrevet og lavet til en fin parkeringsplads, som vi jo tit har brug for. Det ville fremhæve både pladsen foran Skageraks bygning, og stationen som helhed - det ville også få Sømands Kirken til at fremstå endnu smukkere.

Vi skal huske at Hirtshals udvikler sig rigtig godt mange steder, jeg tænker ikke mindst på området med de mange flotte huse i Emmersbæk, her er rigtig mange nye flotte store villaer blevet bygget inden for de sidste år, og det er da folk der har valgt Hirtshals på grund af at byen er set som et potentiale for fremtidig udvikling, både inden for handel og industri, samt byens udbud af skoler og institutioner i øvrigt, og her er Hirtshals godt med på alle disse områder, siger Mette.

Vi skal selvfølgelig også gøre alt for at vor bymidte har det godt, men det er jo svært for alle bymidter i alle byer i dette land. Derfor kan vi jo ikke heller ikke bremse udviklingen for at blive i den tro, at det redder bymidten. Det har det jo vist mange steder i landet, at det gør det ikke - vi skal lade udviklingen komme os til gode i Hirtshals, og ikke tro, at vi kan bestemme helt præcist, hvor folk skal drive forretning eller virksomhed, men derimod være glad, og tage imod alle, der vil noget med Hirtshals fremtidige udvikling. Det gavner nemlig også bymidten i sidste ende.

Det er mit fremtidige store håb, at vi kan få en god bosætningsudvikling i Hirtshals, det vil jeg kæmpe for igennem mit arbejde som politiker, og igennem mit arbejde med de mange store aktiviteter vi har i Hirtshals, hvor jeg bla. er meget engageret i Fiskefestivallen.

Hirtshals har jo alle talenter rent naturmæssigt, byen er forbundet med havn og hav og fine strande, og flotte plantager rundt omkring os, og vi ser også mange nye sommerhuse blive bygget fordi mange siger, at Hirtshals er speciel med sine autentiske udtryk, både hvad angår havnen og byen som helhed.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...