Lions Club Hirtshals oplever fremgang med aktiviteter og antal medlemmer

HIRTSHALS: Lene Pedersen kan efter kun fire års medlemskab, sætte sig i præsidentstolen for perioden 2019/20. Valgt af og blandt medlemmer i Lions Club Hirtshals.

Lions Club Hirtshals oplever i disse år i en fremgang, både med hensyn til de aktiviteter, der gennemføres, men også med hensyn til antal medlemmer. 35 mænd og kvinder består klubben af i øjeblikket.

- Det har været spændende for mig at få indblik i, hvordan Lions arbejder og hvordan vi gør en stor positiv forskel. Hvordan vi laver aktiviteter, for at fremskaffe de penge, vi bidrager med. Nævnes kan tulipansalg, turistfiskeauktion, udgivelse af Barn af Vendsyssel, Fiskefestival og Coast2coast. Det, at alle de penge ubeskåret kommer frem til modtageren, har tiltalt mig meget, lyder det fra Lene.

Alle omkostninger til at drive klubben betaler medlemmerne selv, så 100 kr. tjent på en aktivitet er 100 kroner til en donation, der enten kan være lokal, national eller international.

- En stor del af de penge vi indsamler bruges her i området, men vi sender også penge ud i verden, hvor de gør hurtig og markant forskel. Eksempelvis har vi lige sendt et større beløb til ofre efter den sidste orkan på Bahamas.

- Det tiltaler mig også meget, at vi er en stor del af frivillighedskulturen i Hirtshals, og dermed medvirkende i mange af de positive aktiviteter, vi har i her i byen, tilføjer hun.

- Aktiviteter, der der gør en markant forskel, og som giver liv i vores område.

Lene arbejder som faglig leder indenfor børnehaveområdet og gift med Bjarne. De har tre børn og fem børnebørn.

Ønsker du at vide mere om Lions Club er du velkommen til at kontakte Lions. Enten direkte til klubben eller til de enkelte medlemmer. http://hirtshals.lions.dk/kontakt eller via facebook Lions Club Hirtshals.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...