Hvert eneste år vælger Lions Club en ny præsident for en et-årig periode. Personen skal lede løvernes aktiviteter for at indsamle penge til velgørende formål primært i Hirtshals området. Der er således ikke tale om, at der laves en ny styreform af kommunen, og Arne Boelt er blevet afsat, men et led i den almindelige drift, hvor mange forskellige personer fra byen får mulighed for at lede organisationen.

Den nye præsident hedder Jesper Christensen, speditør på 18 år hos byens store virksomhed Color Line. Han afløser Lene Pedersen, her pr. 1. juli.

Jesper er 47 år, gift med Joan og bor i Hirtshals. Der er produceret tre børn og han har for nylig fået den store fornøjelse af, at have fået bedstefar titlen på sit CV.

Jesper tiltræder som præsident for Lions i en periode, hvor der positiv udvikling i medlemsantallet, men hvor Lions er blevet udfordret med de indtægter, som normalt går direkte til godgørende formål i byen.

Covid 19 har betydet aflysning af tulipansalg til virksomheder, Turistfiskeauktion, Fiskefestival, Cost2coast, hvad er årsagen til de væsentlige indtægtskilder er bortfaldet, og Lions er udfordret med at gøre den forskel lokalt og nationalt, som man gerne vil.

Lions oplever normalt en stor opbakning fra byens og dens virksomheder, hvad betyder at den nye præsident er optimistisk for, at Lions igen kan komme til at betyder en stor positiv forskel for byens aktiviteter og borgere.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...