Corona-usikkerhed har fået arrangøren til at udsætte messe nummer 45 til 2021

LØKKEN: Løkken Antikmesse skulle være afholdt 30. – 31. juli – 1. – 2. august. På grund af Corona-virussen blev messen imidlertid udsat til 17. – 18. – 19. – 20. september. Nu har arrangørerne bag valgt helt at aflyse årets antikmesse.

- De seneste uger har der været et stigende antal Corona-smittede i Danmark og flere eksperter taler om en mulig anden bølge. Usikkerheden om virussens udvikling ville lægge nogle begrænsninger omkring afviklingen af Løkken Antikmesse, både i forhold til de besøgende og udstillerne. Derfor ville messen ikke kunne leve op til tidligere messer, så den bedste løsning er at aflyse årets antikmesse, lyder det fra Carl Sørensen fra Gule Længe Antik i Lønstrup.

45-års jubilæum udskudt

- Vi er kede af at aflyse årets antikmesse. Det var en mærkelig fornemmelse at stå i butikken i Lønstrup i begyndelsen af august, hvor vi normalt har travlt med messen i Løkken-hallen, specielt i år, hvor der var 45-års jubilæum. Men vi ser frem til at fejre 45-års jubilæet næste år sammen med vores trofaste publikum og udstillere. Datoen er allerede på plads, det bliver den 5.-6.-7.-8. august 2021”, tilføjer Carl Sørensen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...