Dine lokale nyheder er flyttet

Vi vil gerne invitere dig med over til vores helt nye online univers, hvor du fremover kan følge med i hvad der sker, lige præcis der hvor du er. Vi opdaterer dig om begivenheder, nye muligheder, oplevelser, lokale ildsjæle og forretninger.

HANDEL: 3. oktober havde Hirtshals Handel og Erhverv planlagt aktiviteter i byen - de er nu aflyst

Lørdag 3. oktober havde Hirtshals Handel og Erhverv planlagt Lyserød Lørdag med blandt andet et kæmpe lotteri, som er en del af den store landsdækkende kampagne Støt Brysterne 2020. Men arrangementet er aflyst på grund af corona-smitte i samfundet.

- Trods de bedste intentioner fra Hirtshals Handel & Erhvervs side, har vi besluttet at aflyse ”Lyserød lørdag”, lyder det fra arrangørerne.

- Vi havde stablet et arrangement på benene, som udelukkende skulle samle penge ind til Kræftens Bekæmpelse, for at støtte kampen mod brystkræft.

”Vi håber at kunne gennemføre dagen på et senere tidspunkt, da vi mener at kampen mod kræft er værd at støtte og især i denne situation, vi befinder os i nu, som desværre afholder os for at kunne samle penge ind til formålet. Vi håber på jeres forståelse og takker de, der har vist støtte til arrangementet samt de butikker, der har doneret præmier til lotteriet. Vi håber, at I forsat vil bakke arrangementet op, når vi engang kan gennemføre det i trygge rammer igen. Pas godt på jer selv og hinanden”, lyder opfordringen fra Hirtshals Handel og Erhverv.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...