HORNE: Den første sæson af ”Mandagsmad” i Horne er ganske snart til ende. Endnu er der en fællesspisning i Menighedshuset i maj (d. 13.), men derpå holdes pause indtil september måned.

Efter en god første runde skal der lyde en stor tak til både alle deltagere og ligeså til dem, der støtter op om arrangementerne: Horne Beboerforening, Spejderne, Horne Skole og Horne-Asdal Menighedsråd; opbakning og fællesskab er altid godt, skriver Elin Madsen, en af arrangørerne, i en evaluering af initiativet. Hun fortsætter:

- Opskriften på en sådan aften er - kort fortalt - spis, syng og smut igen. Og dertil kommer naturligvis snakken over bordet. Den opstår heldigvis helt af sig selv. Også derfor giver det god mening at fortsætte til efteråret. Maden er varm mad, af den helt almindelige, dagligdags slags!

- Mange tak til alle, som har været med og har gjort aftnerne både meningsfulde og herlige. Det har været en fornøjelse at være i køkkenet og at servere maden. Det har været mærkbart, at det er godt at spise sammen, tale med hinanden og synge sammen. Derfor en stor tak for den positive indstilling og det gode humør på aftnerne.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...