Fun Park Hirtshals har hvert år besøg af 20.000 børn og voksne

HIRTSHALS: Fun Park i Hirtshals er et populært tilbud, der drives af Allan og Birgitte, samt sønnen Steffen, der hjælper til ind imellem sine studier. Der kommer cirka 20.000 gæster om året i Fun Park.

Forleden havde værterne igen arrangeret grillaften. Og grillaftenerne er rigtig populære - således kom der denne aften 200 gæster.

Fun Park startede i 2000, og har lige siden udviklet sig på alle områder. Der er i dag ansat en dyrepasserelev - Sarah - og Fun Park har over 30 forskellige dyrearter, så som får, lamaer, ræve, geder, uldgrise, æsler, ugler, hængebugsvin, vaskebjørne, kaniner, marsvin, vide dådyr, præriehunde, næsebjørne, sumpbæver, krondyr, dådyr, vildsvin og mange, mange flere.

Parken præsenterer dyrene i deres vante omgivelser, og med rigeligt plads til alle.

Her kan gæsterne opleve en mangfoldig biologi og forskellige dyrearter.

Foruden dyrene er der et væld af aktiviteter - blandt andet kan gæsterne hygge sig med bueskydning, hoppeborg, guldgravning, beachvolley, mooncars, lassokast, togture, luftgevær, Pudekamp, legeplads pg minigolf.

Fun Park er kontrolleret af cirka 30 offentlige instanser, som hver især ser på dyrenes velfærd og trivsel - de er alle specialiserede i hver sin dyreart.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...