Marianne Mortensen er sammen med sit team klar med lækkert mad til stedets gæster - og sender også mad ud af huset

TORNBY: I 2017 købte Marianne Strandkroen på Strandvejen 7 a i Tornby, og lavede den om til MorMors SommerCafe, og nu to år senere med nyt navn til Mormors Køkken, Cafeé & Restaurant, som har åbent hele året.

Marianne og Leif Mortensen har bygget om lige siden overtagelsen. Der er kommet nyt tag på, facaden er lavet om, der er lavet stor gårdhave, nyt varmesystem, nyt køkken, og det tidligere galleri i sidefløjen er lavet om til restaurant og selskabslokale. Der er malet nyt kunst på toiletterne, og i restaurationen hænger udelukkende malerier af Lars Nielsen med motiver fra Hirtshals.

Mormors Køkken, leverer mad ud af huset, og der er tre menukort: Et til aftenmenu, ét til eftermiddagskaffen samt et til frokostmenuen. Der er over 30 menuer på kortene. Der tilberedes tapas og buffet, som gæsterne selv kan sammensætte, og der er selskabsmenuer som man også selv kan sammensætte til festen i restauranten og til selskaber ud af huset.

Der laves mad til både møder og konferencer, og lige nu er det julefrokoster, der planlægges - både i restauranten og ud af huset.

- Vi har stor glæde af vores menu med stegte ål. Folk kommer langvejsfra, og spiser stegte ål, siger Marianne.

- Og vore gæster kommer igen og igen. Det er vi meget glade for.

- Vi har lige haft et stort guldbryllup i huset, og der er planlagt en 100 års fødselsdag, vi har haft barnedåb og kobberbryllup, og her har vi også stor glæde af vores fine brunch, som rigtig mange nyder, siger Marianne.

- Jeg har lige ansat en mandlig kokkeelev, og i øvrigt er der 15 medarbejder på lønningslisten. Heldigvis har jeg min mand, Leif, som er selvstændig tømrermester, han laver de håndværksmæssige opgaver og hjælper til med de tunge løft i restauranten.

- Der er super rent overalt i Mormors Køkken, Cafe og Restaurant, det gør vi meget ud af, siger Marianne.

- Og så skal alle vore gæster føle sig godt behandlet. Det er også noget, vi tror, får folk til at komme igen og igen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...