Værtsparret mangler dog fortsat både tyske og hollandske turister på værelserne

HIRTSHALS: Motel Nordsøen er kommet stærkt tilbage siden marts, april og maj med corona-nedlukning.

- Nu har vi stor glæde af alle de danske turister, som besøger os i stor stil i juli og august. Men vi mangler stadigvæk mange tyskere og hollændere, siger Mette Thomsen, der sammen med manden Henning Thomsen ejer og driver Motel Nordsøen i Hirtshals.

- Vi håber meget, at seks-dags reglen for tyskerne kan blive ophævet her i august eller september. Det vil gavne branchen rigtig meget, siger Mette Thomsen.

- Vi måtte opsige vore seks ansatte, da krisen satte ind. Vi har ikke fået nogen form for kompensation, men nu har vi alle vore ansatte i gang igen, og det er meget glædeligt, tilføjer Mette.

- Vi har nu fået et nyt booking system, hvor folk får en kode, og dermed selv kan gå ind og finde værelset, uanset hvornår de ankommer. Det er rart, for så behøver vi ikke at sidde oppe hele tiden og vente på gæsternes ankomst.

Motellet til salg

Parret investerer hele tiden på motellet.

- Lige nu skal vi have et nyt vinylgulv overalt på motellet, og det koster cirka 100.000 kroner. Samtidig skal vi have nye borde og nogle nye stole, siger Mette Thomsen.

- Det er nødvendigt at holde alt i god stand, hvis vi skal have fremgang, og dermed være attraktiv i fremtiden.

- Vi har jo sat motellet til salg for 14,7 millioner, fordi både Henning og jeg snart går på pension, og for de penge får man et Motel med 56 værelser, og med et bebygget areal på ca. 3000 kvadratmeter. Bygningen er fra 1983, og vores nye anneks er fra 1992. Det er total nyrenoveret med 20 værelser og et flot nyt køkken.

- Henning og jeg giver jo ikke op, forsikrer Mette.

- Kan vi ikke sælge lige nu, fortsætter vi jo. Det er en god forretning, og vi kan lide at være her - men vi er jo lige som alle andre nødsaget til at erkende vores alder. Og da der ikke er nogen af vores tre sønner, der ønsker at overtage, må vi jo se om der er andre, der vil købe Motellet, siger Mette og Henning.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...