Hver aften til og med 1. august er der live musik foran kroen og hotellet i Hirtshals

HIRTSHALS: Musik Over Trappen tegner til at blive en succes i Hirtshals. Første aften var fredag, og der var over 200 gæster til en solrig aften, hvor CW- Band fra Hirtshals lagde ud med god musik og sang.

Der er opstillet en stor scene på parkeringspladsen foran kro og hotel, og der er stillet borde og stole på hele parkeringspladsen. Og der er taget corona-hensyn med stor afstand mellem bordene, så gæsterne kan føle sig trygge under koncerten.

Hotel og Kroejer Per Jensen siger, at det er vigtigt, at koncerten foregår ude i det fri i disse corona-tider.

- Det gør, at vi kan lave al den afstand der skal til, så folk kan føle sig trygge.

- Der bliver serveret mad, øl, vin og vand ved alle bordene, men man kan også bare komme og nyde koncerten, siger Per Jensen.

- Der er plads nok til alle her ude på den store parkeringsplads.

Per havde håbet på, at vejrguderne ville give godt vejr. Og ønsket blev opfyldt fredag aften, hvor solen skinnede fra vest på alle koncertgæsterne.

- Men det er altid godt at tage godt med tøj på, siger Per: - Vi har jo ikke bare havudsigt fra pladsen, vi har også lidt vind fra havet, tilføjer Per.

Musik Over Trappen kører videre hver aften fra klokken 21 til 23 til og med lørdag 1. august, og dygtige kunstnere og band er på programmet alle aftener.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...