"Danmarks ældste boyband" Voices in Modern optræder torsdag

HIRTSHALS: Der er musikaften i Emmersbæk Kirke torsdag den 27. september kl. 19, hvor sanggruppen Voices in Modern optræder.

Voices in Modern (VIM), er en sanggruppe bestående af 9 ældre garvede sangere, som uden tvivl kan kalde sig: "Danmarks ældste Boyband", idet den samlede alder udgør 672 år.

Kun ledsaget af en enkelt guitar, underholder gruppen med danske og udenlandske evergreens, folkesange og ballader, altid med et humoristisk islæt.

Gruppen forsøger en musikalsk fornyelse med en udbygget harmonisering kaldet "close harmony", med forbilleder som Four Jacks, Manhatten Transfer og The Four Freshmen. VIM er hjemmehørende i Aalborg og har på 12 år opnået betydelig popularitet overalt i Jylland, navnlig blandt det lidt ældre publikum. Gruppen kunne i 2017 fejre sit 10 års jubilæum, med en lille cabaret i Aalborghallen.

I 2013 var VIM 6 dage i New York og underholdt på et hangarskib, i Central Park samt på et dansk plejehjem lidt nord for N.Y. Den sidste aften sang de på den berømte jazz club "Birdland" akkompagneret af en dygtig stedlig jazz trio. I 2017 deltog VIM i TV2`s udsendelse "Danmark har talent", hvor gruppen nåede en placering i semifinalen, en stor oplevelse rigere.

I kommende August måned rejser VIM 3 dage til Berlin for den 23. August at underholde i den berømte Prater Garten Volksbuhne i Kastaniealle på Prezlauer Berg.

Der tages entré.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...