Iværksætteren har åbnet Story No. 9 - en online gaveshop med personlige kærlighedsbilletter

HJØRRING: For mere 23 år siden var Dai Do en af de første vietnamesere i Hirtshals som åbnede sin egen grillbar. I dag er han fortsat den glade ejer af Havnegrillen på Havnegade 11, og nu vil hans datter, Nhi Do gå i sin fars fodspor.

Nhi har altid set op til sin far og beundret hans imponerende købmandskab. Hun vidste allerede i en ung alder at hun ville gå i sin fars fodspor, dog ikke som ”pølsemandens datter” men som en stolt købmand, der skaber glæde for sine kunder. Derfor har hun i dag stiftet Story No. 9, en online gaveshop som tilbyder personlige gavebøger med ni kærlighedsbilletter for mænd og kvinder der ønsker at vise deres kærlighed på en personlig, kreativ og nærværende måde.

Hver bog indeholder ni små hyggelige oplevelser som f.eks. at spise en is eller se solnedgangen sammen.

I følge Nhi, er hemmeligheden bag gavebøgerne at tilføje værdier som dansk hygge og Gary Chapman’s 5 kærlighedssprog: kærlighed udtrykkes igennem tid/samvær, gaver, tjenester/handlinger og berøring/kærtegn. Disse elementer er overført til en moderne gavebog med flotte illustrationer, hvor kærligheden udtrykkes på gammeldags manér. Nhi og hendes team af internationale bogillustratorer indså problemet med den moderne kærlighed, og hvordan vi ser ud til at miste synet på de vigtige ting i livet.

- Hvorfor skal vi købe dyre gaver og oplevelser for at vise vores kærlighed? Tid er den smukkeste og mest dyrebare gave, man kan give, siger Nhi siger.

Kickstarter

Story No. 9 vil dele næstekærlighed og fejre hverdagens små glæder. Ikke blot i Danmark, men ud til verdens ende og tilbage igen. Dette gøres ved at tilbyde den digitale bog helt gratis og de fysiske bøger til rimelige priser.

Den anden måde er gennem Kickstarter. Kickstarter er verdens største rewardbaseret crowdfunding portal for kreative projekter, hvor man bliver belønnet for at støtte et nyt iværksætterprojekt. F.eks. i dette tilfælde fås Story No. 9’s gavebøger billigere end normalt, samt andre fordele. Det betyder at iværksættere som Nhi kan udgive en idé, og få en chance til at blive set og hørt. Det er et alt-eller-intet koncept dvs. at hvis Story No. 9 ikke får indsamlet deres målsætning på mindst 100.000 kroner, så får alle som har støttet projektet, pengene tilbage og Story No. 9 står tilbage med ingenting.

Kickstarter er kæmpe stort i udlandet og det største danske projekt er en sammenklappelige el-cykel, Mate hvor to danske søskende indsamlede 21 millioner kr.

I forbindelse med Kickstarter-kampagnen har Nhi filmet alle scener i Hirtshals samt illustreret Hirtshals Fyrtårn på bagsiden af sine gavebøger, fordi hun er stolt af at have en stærk tilknytning til byen.

På hendes video fik hun Landsindsamling for Sclerose i Hirtshals involveret, fordi hun mener, at foreningen fortjener mere fokus.

- Når vi mister en, vi elsker, så vil vi give alt i verden for tilbringe mere tid med dem, siger Nhi.

Hvis man vil støtte projektet og vise kærlighed igennem handlinger, kan man tilmelde sig på www.kickstarterdk.storynine.gift eller besøge hjemmesiden på www.storynine.gift.

Projektet bliver lanceret på Kickstarter den 11. november 2019.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...