HIRTSHALS: Na Tour mødet i Hirtshals blev skudt i gang lørdag den 4. september kl 15.00, hvor

Borgmester Arne Boelt og direktør for Nordea Fonden Henrik Lehman Andersen klippede snoren til Na Tour mødet i Hirtshals og skubbede dermed gang i dagens aktiviteter.

I sin åbningstale sagde Arne Boelt, at Na Tour mødet nu var blevet mere mobilt end fysisk.

- Denne mobile vogn og scene skal bruges til debatter og musik, samt formidling af den gode natur, som vi alle sammen er så glade for, fordi vi nu skal lære at luge mindre ikke slå grøftekanter, lad gamle grene ligge og vi skal ikke slå græs mere, og det er næsten det bedste, sagde borgmesteren,

Arne Boelt takkede Nordea Fondens direktør Henrik Lehman Andersen for de tre millioner, der er doneret til NaTour Hirtshals. - Vi kommer rundt i Danmark med Na Tour mødet, og vi får 4 gange én hel time på Dr. 1 TV i den bedste sende tid, med start 16. september. Det bliver så godt for hele Hjørring Kommune, og i sær for byen Hirtshals lød de borgemsterlige ord.

Rasmus Colin fra forvaltningen i Hjørring Kommune, lederen af Na Tour mødet Leif Lund Jakobsen, og Katrine Bjerg er utrolig glade for den mobile scene som vil gøre det muligt at komme godt rundt io geografien.

Den står således klar ved Landbrugsmuseet i Mosbjerg 13. september og senere i Løkken 19. september, og så ellers rundt i hele landet, men i uge 42 kommer den igen til Hirtshals.

- Her skal vi sammen med DRs Ramasjang lave et nyt Na Tour møde på Den Grønne Plads, lyder meldingen.

Nordea Fonden, som er storsponsoren er gået ind i projektet, fordi man i den grad støtter det gode liv.

- Det er alt lige fra marsvinet i hav og fjord, det er sort sol ved marsken, og det er bænkebiderne, og det er myggene der sværmer, alt hænger sammen i vor natur, og vi er stolte af at kunne støtte op om Na Tour mødet med start i Hirtshals, og senere kommunikere med alle landsdele i Danmark, sagde fondsdirektør Henrik Lehman Andersen.

Senere var Vicky Knudsen forsker og TV vært, på scenen og fortælle om den fantastiske Natur, og sammen med Signe Brokjær Nielsen og Jens Thoving, og Gustav Urt, udgjorde de Naturmonomolet, med fantastiske fortællinger og god formidling på en sjov og underholdende måde.

Na Tour programmet strakte sig helet fra kl 15 til kl. 22 denne fredag i Hirtshals, hvor rigtig mange mennesker havde fundet et sæde på Den Grønne Plads.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...