UDVIDELSE: Stevedore Hirtshals har erhvervet ejendomme i Hirtshals og Hjørring

Hirtshals Stevedore har haft 10 års jubilæum. Uffe Nielsen startede det hele i 2008, hvor han købte den gamle sildeauktionshal på 1800 kvadratmeter, og her er der hovedkontor i dag.

Stevedore har også købt det gamle mejeri i Hjørring på 2500 kvadratmeter, og har nu erhvervet den gamle fabrik på 7000 kvadratmeter, som var ejet af Dansk Pelsdyravlerforening i Hirtshals - her var tidligere Nordjysk Fiskefoder fabrik. Den gamle kasse-vaskehal på ca. 1500 kvadratmeter er også købt nu.

Sild og paller i hallerne

De mange store bygninger er køle- og frysehuse, og Stevedores kunder er alle indenfor sildeproduktionen. Sildene skal lagres i salt på tønder for siden at indgå i produktionen af marinerede sild i Hirtshals. Den gamle kassevaskehal er til oplagring og tørring af europaller. Stevedore opkøber og renoverer pallerne og sørger for, at de er rene og pæne, til videre salg på havnene i Hanstholm, Hirtshals og Skagen.

Alder, viden og erfaring

Uffe Nielsen er 60 år, og der er turbo på ham og Stevedore. Det er som Uffe selv siger: - Noget nemmere nu, hvor man har alder, viden og erfaring med i det daglige, end da man var 23 år i 1983, og renten var over 20 procent. Og nogen gange vidste man ikke, om der var penge til huslejen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...