HIRTSHALS: Trine Birgit Jensen (55) tiltræder 1. februar som afdelingsdirektør i Spar Nord Hirtshals, hvor hun skal stå i spidsen for at styrke bankens position i det nordjyske. Med sig har hun over 37 års erfaring inden for den finansielle verden - heraf 19 år med ledelse.

Spar Nord Hirtshals har hentet Trine Birgit Jensen som ny direktør. Fremover skal hun lede afdelingens 14 ansatte og sikre, at afdelingens privat- og erhvervskunder fortsat modtager kompetent rådgivning inden for blandt andet bolig, investering og pension.

Med sig har Trine Birgit Jensen mangeårig erfaring fra den finansielle sektor – suppleret med en HD i finansiel rådgivning. Hun er velkendt i det nordjyske, især i Aalborg, Hjørring, Skagen og Hirtshals, da hun blandt andet siden 2014 har arbejdet i Danske Bank Hjørring. Forinden arbejdede hun 17 år som henholdsvis souschef og filialdirektør i Danske Bank Hirtshals.

- Jeg ser frem til at blive en del af Spar Nord Hirtshals og være med til at skabe endnu mere værdi for bankens kunder i og omkring Hirtshals, og sikre vores fortsatte involvering i lokalområdet. Min ambition er klar, jeg vil være med til at fortsætte arbejdet med at styrke Spar Nords markedsposition i det nordjyske, siger Trine Birgit Jensen og uddyber:

- Jeg tror, at min profil er et godt match med bankens. Jeg har et stort lokalkendskab, som jeg vil benytte mig af i driften af afdelingen. Hertil kommer det særdeles stærke og kompetente team, som giver gode forudsætninger for at levere skarp rådgivning og for at skabe en endnu stærkere præference for Spar Nord i lokalområdet.

Privat er Trine Birgit Jensen gift, har 2 voksne børn og er bosiddende i Hirtshals. Fritiden bruges blandt andet på rejser, bøger og gåture langs Vesterhavet i Hirtshals eller ved sommerhuset i Lønstrup.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...