BINDSLEV: Laura Jørgensen er ny frisør i salonen i Bindslev.

- Vi har i en periode ledt efter en ny medarbejder, og har nu været så heldige, at Laura dukkede op, og er blevet ansat, fortæller indehaver af Hårmagi Gitte Lassen.

Laura Jørgensen, der er fra Bindslev, er uddannet frisør i en salon i Hjørring, hvor hun har været i længere tid:

- Men jeg følte, at der skulle ske noget nyt, og jeg havde samtidigt et stort ønske om, at komme tilbage til Bindslev, fortæller Laura Jørgensen, der er rigtig glad for, at kunne betjene kunderne i hendes hjemby.

Hårmagi er for hele familien.

Gitte Lassen der åbnede Hårmagi i 1997, i nogle mindre lokaler og i 2000 flyttede salonen til de nuværende lokaler på Nørrebro, fortæller: - Hos Hårmagi laver vi alt indenfor frisørfaget, klipper, farver, striber, krøller og ordner bryn og vipper.

Hos Hårmagi er der udover Gitte og Laura, også Bodil Olsen der har været med som frisør hos Hårmagi i 19 år. Alle tre frisører er på kurser 2-3 gange om året, og er derfor altid opdateret med de nyeste trends og nyheder indenfor hår og hår plejeprodukter, til alle køn.

- Vi er blandt andet blevet forhandler af Icecream, som er hårplejeprodukter i høj kvalitet, fortæller Gitte Lassen, og forklarer videre: - Det giver nogle sjove episoder, for når børnene ser skiltet med Icecream i vinduet, tror de det er is vi sælger.

De tre dygtige frisører, Laura, Bodil og Gitte hos Hårmagi i Bindslev, er så klar til både konfirmationer, bryllupper og alle de andre begivenheder der måtte være, hvor håret skal ordnes.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...