HIRTSHALS: Hirtshals Handel og Erhverv får 1. januar 2019 ny handelschef - Per Martensen, og han er i forvejen et kendt ansigt i byen.

- Jeg overtog min fars bogtrykkeri for over 25 år siden, og jeg er aktiv i flere sammenhænge. Heldigvis har jeg et godt netværk at trække på, siger Per Martensen.

Oprindeligt stammer han fra Hjørring, hvor hans far arbejdede på Vendsyssel. Efter en afstikker til Silkeborg etablerede faderen sig med Martensen Bogtrykkeri i Hirtshals, fordi han savnede Vendsyssel.

Bogtrykkeriet er i dag en mand og kone virksomhed, der har klaret sig trods trange tider indenfor branchen.

- Min kone er grafiker. Og jeg er heldig med at have mange af virksomhederne på havnen som kunder. Og så har jeg et godt netværk, fortæller Per Martensen.

At være handelschef er et bijob, som han nu skal til at passe ind med arbejdet som bogtrykker, men regner med at kunne flekse med jobbene.

- Jeg tror på det kan passes ind. Så kan jeg tage nogle timer på bogtrykkeriet om lørdagen, forklarer Per Martensen.

Desuden kan han trække på den afgående handelschef Jens Brændgaard, så han kommer godt i gang.

- Jeg har altid været medlem af HHE og kendt Jens i mange år. Han vil gerne være på sidelinjen i en periode, oplyser Per Martensen og tilføjer eftertænksomt:

- Men det er nogle store sko jeg skal fylde ud.

Som handelschef vil han lægge op til mere samarbejde med andre af byens foreninger.

- Jeg har tidligere haft næsten alle bestyrelsesposter i Hirtshals Boldklub, herunder været formand, jeg var med til at stifte Lions Club i Hirtshals og er med i styregruppen for fiskefestivalen. Det giver nogle fordele og folk kender mig, fortæller Per Martensen.

Han håber bestyrelsen for Hirtshals Handel og Erhverv vil være med til at nedsætte flere udvalg, så flere er med til at bestemme og arbejdsopgaverne fordeles noget mere.

- Vi skal samarbejde noget mere. Også med turistbureauet og Nordsøen Oceanarium, som er de store aktører i forhold til turister. Vi vil jo alle det samme, siger den nye handelschef.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...