Kystvejens Klaverskole er flyttet til Hirtshals fra Lønstrup

HIRTSHALS/LØNSTRUP: Kystvejens Klaverskole i Lønstrup rykkede den 1. september i år til Kystvejen i Hirtshals, hvor det bliver muligt for alle spille- og musikglade børn og voksne at få klaverundervisning af musikpædagog Lisbet Hvid Hermansen.

Der undervises i stort set alle genrer for såvel begyndere som øvede, - klassisk, blues, akkompagnement til sange, jazz, m.m.- så uanset om du har spillet lidt, meget eller aldrig, er du velkommen til at kontakte Lisbet, der har mange års erfaring som underviser fra musikskoler, folke, - og efterskoler.

Har du brug for hjælp til musikteorien, enten til konservatorieforberedende uddannelser eller hvis du går på gymnasiets eller seminariets musiklinje, er der også mulighed for det.

- Jeg har et klippekortsystem, så man kan spille, når man vil og så længe man vil, fortæller Lisbet Hvid Hermansen i en pressemeddelelse.

- Jeg lægger vægt på spilleglæden og er meget fleksibel med hensyn til spilletidspunkter.

Lisbet har tidligere været ansat på Hirtshals musikskole og kender derfor byen rigtig godt.

Udover musikken er Lisbet professionel, udøvende billedkunstner og er bl.a. tilknyttet Hjørring Grafisk Værksted, hvor hun gennem de seneste 3 år har stået for de grafiske workshops for børn,- både på Grafisk Værksted og ude på skolerne. I den forbindelse har flere skoler i kommunen, også i Hirtshals, haft besøg af Lisbet, og børnene har haft mulighed for at afprøve forskellige grafiske teknikker.

Lisbet har en bachelor i musik fra Aarhus Universitet, har gået på Kunstakademiet i Aarhus samt har en diplomuddannelse i billedkunst.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...