Velbesøgt reception fredag i Hirtshals Sejlmageri i anledning af ejerskifte

HIRTSHALS: I anledning af overdragelsen af Hirtshals Sejlmageri til Michael Nyholm Sort og et velfortjent otium til Ole Olesen blev der fredag den 1. februar afholdt en vel besøgt reception på Hotel Hirtshals.

Michael der har en baggrund som indkøber, og de seneste tre år som sælger, er fra Hirtshals og er derfor et kendt ansigt. Han overtog den 1. januar 2019 Hirtshals Sejlmageri i Havnegade efter Ole Olesen, som startede i virksomheden for 49 år siden. Efter at være blevet udlært i virksomheden gik Ole Olesen økonomisk ind i virksomheden i 1985 og overtog sidenhen Hirtshals Sejlmageri efter sin onkel i 1993.

Ny vind i sejlmageriet, men fastholder gamle traditionerne.

Michael Nyholm Sort fortæller, at han i fremtiden vil holde fast i det grundlag, den traditionsrige og velrenommerede virksomhed har opbygget siden 1952. Dog har Michael Nyholm Sort også et mål om, at udvikle virksomheden ved blandt andet at bruge det store branchekendskab, der er i virksomheden, og tilføre nye ideer og nye forretningsområder.

Ifølge Michael Nyholm Sort skal Hirtshals Sejlmageri i fremtiden være omstillingsparat, men samtidig være tro mod sin oprindelse:

- I fremtiden skal vi være mere synlige og være endnu bedre til at fortælle om de styrker som Hirtshals Sejlmageri har. Hirtshals Sejlmageri vil naturligvis fortsat være forankret i den oprindelige forretning, men jeg vil samtidig forsøge at tænke ud af boksen og se på muligheder for at udvikle nye forretningsområder.

Ole Olesen vil i et stykke tid fortsat være tilknyttet Hirtshals Sejlmageri. Om firmaoverdragelsen fortæller Ole Olesen:

- Jeg har altid været glad, når jeg kørte ned af bakken for at tage på arbejde, og det har aldrig været kedeligt. Nu glæder jeg mig over, at Michael skal drive Hirtshals Sejlmageri videre, og jeg ser frem til at følge med i Michaels nye initiativer og ideer for virksomheden.

Ole Olesen skal derefter nyde sit otium, men fru Ella Olesen fortæller, at hun allerede har sedler med gøremål parat til Ole, så han ikke kommer til at kede sig.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...