Ejendomsmægler Anders Hansen fortæller om mange henvendelser fra folk, der gerne vil væk fra de større byer

HIRTSHALS: Nybolig i Hirtshals drives og ejes af ejendomsmægler Anders Hansen. Han sælger ejendomme i Hirtshals og omegn sammen med ejendomshandler Thomas Mørk.

- Hirtshals er et fantastisk sted, siger Anders, der i øjeblikket for mange henvendelser fra folk, der gerne vil væk fra større byer - altså en lidt modsat urbanisering.

- Hirtshals har det hele, havet strandene og klitplantager, samt selvfølgelig en interessant havn og by. Byen er af en god størrelse, man ikke drukner helt i.

- I øjeblikket har jeg en følelse af, at Hirtshals vokser hvad angår bosætning. Der er stor interesse for de huse og ejendomme, vi har til salg, og man kan gøre en god handel i Hirtshals. Jeg har lige solgt et stort hus centralt i Hirtshals på 182 kvadratmeter samt 84 kvadratmeter kælder i alt på 266 kvadratmeter til kun 750.000 kroner, og så er der endda havudsigt fra kældervinduerne, så får man da godt nok noget for pengene, siger Anders.

For folk der vil løbe, gå, eller cykle har Hirtshals området det hele, her kan man motionere for sig selv i den store natur, og vil man sejle eller bade, er der jo også plads nok til alle, og der kan holdes god afstand siger Anders med et smil.

- Jeg kan også se, at Hirtshals er i en fantastisk god udvikling - både vores store industri og de liberale erhverv er i fremgang. Vores fiskeri går godt, selv om der er udfordringer lige nu, så kan vi jo godt prale af at være den største fiskerihavn i Danmark med en tilhørende god fiskeeksport og fabrikation.

- Byen er storslået i sig selv med de mange flotte gader, der er et godt handelsliv, hvor næsten alle butikker er besat, og det er lidt sjældent i disse tider, siger Anders.

- Der kan Hirtshals noget, som andre kunne lære af. Vi har utrolige mange aktiviteter i byen, og vi har jo også fået de helt store events, så som Naturmødet med over 20.000 gæster sidste år. Nu bliver det så afholdt på de digitale medier i år, men jeg tror faktisk, at mødet på den måde vil nå ud til hele Danmark, idet DR vil sende rigtig meget - så på den måde bliver vi måske netop i 2020 meget synlige.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...