Kasper Knudsen fra Hjørring er blevet ny REMA-købmand i Hirtshals

HIRTSHALS: Onsdag den 25. september er det en ny købmand, der slår dørene op til REMA 1000 butikken i Hirtshals. Efter næsten to og halvt år som købmand i Nørresundby, er Kasper Nikolaj Knudsen nu klar til at søge nye udfordringer i Hirtshals. Her vil han, sammen med sin hustru Jannie, fremover vil være klar til at byde kunderne velkommen på Banegårdspladsen 13.

Det er en spændt Kasper Knudsen, der er klar til at overtage den nye butik i et område, der er en del tættere på hjemmet, da Kasper Knudsen selv kommer fra og bor i Hjørring. Det er altså en købmand, der glæder sig til at få lov til at sørge for skarpe tilbud og god kundeservice til beboerne i Hirtshals.

- Det bliver dejligt at komme til Hirtshals og prøve kræver med et område, der er velkendt for mig på en helt anden måde. Jeg har meget fokus på det sociale og den personlige kontakt med kunderne, og jeg tager altid gerne en lille snak med de kunder, der kunne have lyst til det, siger Kasper Knudsen.

Når Kasper Knudsen overtager butikken, bliver det med en plan om at sætte endnu mere fokus på de daglige indkøb, og at hele familien kan handle ind hos ham.

- Vi vil gerne, at vores kunder ved, at de altid kan handle ind hos os, og at vi har alt til dagligdagen i vores butik. Et godt bredt sortiment af dagligvarer er et af kerneelementerne for mit købmandskab, og jeg håber, at kunderne gør det til en vane at handle her på vej hjem fra arbejde, fortæller Kasper Knudsen.

Fra souschef til købmand

Selvom Kasper Knudsen rykker videre, så kommer butikken på Vestergade 22 i Nørresundby ikke til at mangle en købmand. I sidste uge tiltrådte Carsten Knudsen, der er ny som købmand, men en erfaren REMA 1000-medarbejder, da han er tidligere souschef i REMA 1000 i Års.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...