Et ny-indrettet 70 kvadratmeter stort rum med ny gulvbelægning og belysning er nu klar til brug

ASDAL/ÅBYEN/HORNE: Siden Stendyssehallens opførelse i 1989 har den af mange brugere været set som et naturligt samlingspunkt for lokalsamfundet omkring Asdal, Åbyen og Horne.

Fra starten var Stendyssehallen underlagt Hirtshals Idrætscenter, men har siden 2004 været drevet som en selvejende institution med en daglig leder/halinspektør, en frivillig bestyrelse og et frivilligt repræsentantskab.

Stendyssehallen skal være et samlingssted – et positivt og livligt miljø til brug for alt og alle, lyder det fra formand Kim Roden på Stendyssehallens vegne.

Hallen stiller således faciliteter til rådighed for idræt samt kulturelle aktiviteter, udstillinger, møder o.s.v.

Formanden konstaterer dog, at langt den største aktivitet sker ved håndbold, badminton, tennis og Horne Skole/SFO/børnehaves brug af hallen.

I håb om udvidelse af ”brugerfladen” er der derfor indrettet et motions- og genoptræningsrum.

- Alle vil naturligvis være velkommen til at benytte de nye faciliteter, men ikke mindst de ældre – der ofte tidligere har været aktive i hallen – har her muligheden for at have tilknytning til Stendyssehallen, tilføjer Kim Roden.

I løbet af efteråret 2019 blev der udskiftet udvendig trappe, nedlagt to mødelokaler og ny-indrettet et 70 kvadratmeter stort rum med ny gulvbelægning, belysning o.s.v.

- Stendyssehallen var således omkring nytår klar til indretning af det nye motions- og genop-træningsrum og lokalet er nu klar til brug.

Alle interesserede er velkommen til at kigge forbi, og eventuelle spørgsmål kan rettes til halinspektør Torben Munk.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...