HIRTSHALS: Masser af frisk luft, motion og bevægelse er opskriften på glade skoleelever.

Det mener de i hvert fald på Skolecenter Hirtshals, hvor 450 elever var med til, at indvie det nye MTB spor ved ’Skoven på Nejst’.

Det var skoleleder for Skolecenter Hirtshals Jørgen Jensen, der sammen med skoledistriktsleder Rasmus Vørs, og formand for skolebestyrelsen Lise Rønn, der fredag formiddag kunne byde velkommen til de mange fremmødte på græsplænen ved Hirtshals Idrætscenter.

Med tre MTB ryttere fra CCH Hjørring i front, blev eleverne sendt afsted, på det nye spor, som er knap 3 km. langt. De mange elever, der var fra 4. til 9. klasse, var dog ikke alle på cykel, idet sporet også kan benyttes til løb, eller blot til, at gå en tur, og nyde naturen.

Sporet kan bruges af alle.

Det er Skolecenter Hirtshals, der består af tre undervisningssteder - Hirtshals, Horne og Tornby, der har fået brugsret over den lille skov på ca. 3,5 ha, langs Hovedvejen fra byen op mod Hirtshals hals idrætscenter.

- Sporet, som er lavet af tre ”sporlæggere” fra GSS racing team fra Hjørring, med fra Park og Vej der har ryddet sporet, som kan bruges af alle, fortæller Jørgen Jensen.

Lise Rønn, der er formand for skolebestyrelsen, fortæller: - Jeg har selv mand, og to drenge der cykler, derfor jeg følte mig forpligtet til, at være med og presse på for, at få projektet med det nye MTB spor gennemført.

Efter at MTB sporet var blevet cyklet, løbet og gået igennem, indtil flere gange, serverede skolekøkkenet chili con carne for de mange fremmødte.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...