Nordjyske Bank har repræsentantskabet og lokalrådet på plads

KOMMUNEN: Den årlige generalforsamling i Ringkjøbing Landbobank og Nordjyske Bank har resulteret i en række nye medlemmer i henholdsvis repræsentantskabet og lokalrådet.

I marts måned kunne aktionærer i Ringkjøbing Landbobank og Nordjyske Bank deltage i de fusionerede bankers ordinære generalforsamling.

Dagsordenen bød blandt andet på valg af medlemmer til Ringkjøbing Landbobanks repræsentantskab.

I den forbindelse ønskede seks medlemmer genvalg, mens de to nordjyske medlemmer Poul Søe Jeppesen, som er tidligere direktør for Aalborg Handelsskole, og Jens Otto Størup, som er direktør for Motorstyrelsen, trådte ud af repræsentantskabet. Jens Otto Størup fortsætter dog i lokalrådet.

I stedet indtrådte aalborgensiske Yvonne Skagen, som er direktør ved Aalborg Boligadministration ApS, og sæbynitten Karsten Madsen, som til dagligt er advokat og partner i advokatfirmaet HjulmandKaptain i Frederikshavn.

Ringkjøbing Landbobanks repræsentantskab består således nu af 42 medlemmer, heraf 12 fra Nordjyske Banks markedsområde.

Foruden det nyvalgte repræsentantskab i Ringkjøbing Landbobank blev Nordjyske Banks lokalråd på seneste lokalrådsmøde suppleret med tre nye medlemmer.

Det drejer sig konkret om Britta Jespersgaard, som er bosiddende i Gistrup og direktør for Prodomus i Aalborg, Dennis Conradsen, som er bosiddende i Frederikshavn og adm. direktør for Skagen Blade Technology i Frederikshavn, samt Morten Nielsen, som er bosiddende i Frederikshavn og adm. direktør for Scanfish Danmark A/S i Hanstholm.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...