Great Dane Airlines og SunCharter har indgået samarbejde

NORDJYLLAND: Great Dane Airlines har tegnet kontrakt med det Nordjyske rejseselskab SunCharter. En ny aftale mellem de to nordjyske selskaber, betyder flere afgange fra Aalborg.

- Aftalen med SunCharter er godt nyt for Nordjylland, vi kan udvikle os sammen og på længere sigt skabe endnu flere direkte destinationer, lyder det i en pressemeddelelse fra direktør Thomas Hugo Møller, Great Dane Airlines.

Et godt match

Stærke Nordjyske værdier er kendetegnet for både SunCharter og Great Dane Airlines, derfor er dette samarbejde et godt match. Et match der vil skabe rammerne for en god rejse, der starter allerede når de rejseglade gæster går ombord hos Great Dane Airlines.

- Hos SunCharter glæder vi os meget til det nye samarbejde med Great Dane Airlines. Vi er begge danskejede med stærke Nordjyske værdier og endda naboer i Aalborg Lufthavn.” Direktør Bjarke Hansen, SunCharter.

Fokus på god service

Begge selskaber har fokus på dansk personale og et servicekoncept der spiller rigtig godt sammen. Naboskabet er godt i Aalborg Lufthavn, og det glæder både SunCharter og Great Dane Airlines, at der nu kan præsenteres nye afgange fra Aalborg Lufthavn.

- Vi glæder os til at kunne byde vores gæster velkommen ombord på flyene fra Great Dane Airlines, med dansk personale i kabinen, siger direktør Bjarke Hansen, SunCharter, i pressemeddelelsen.

Kontrakten er underskrevet, og alle jyder kan nu glæde sig til direkte afgange til Kreta, Korfu, Rhodos, det græske fastland og Tyrkiet.

Great Dane Airlines flyver de første passagerer fra SunCharter til maj 2020.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...