BINDSLEV: I november genåbnede Bindslev Hotel med tre nye forpagtere.

Men Rasmus Rasmussen, som var den ene af de tre har trukket, og i stedet har Stine Bilstrup meldt sig på banen. Det er Søren Nielsen, der står for salg og marketing, og kokken Andreas Busk, som Stine Bilstrup nu skal danne trio med.

Stine Bilstrup der også forpagter og driver Pub Corallen, som ligger ved siden af Bindslev Hotel, skal fremover stå for den daglige betjening af gæsterne, og drift af restauranten.

- Vi vil satse på det gode køkken med klassisk dansk mad og smørrebrød, både til frokost- og aften. Kokken Andreas Busk, har ikke til hensigt at revolutionere de klassiske danske retter, men derimod at være tro mod traditioner og sikre kvalitet ved brug af kun de bedste råvarer, fortæller kokken Andreas Busk.

- Vi vil også prøve, at finde ud hvad gæsterne gerne vil have, og hvilke arrangementer der kunne have interesse for de lokale, fortæller Stine Bilstrup, der er fra lokalområdet, og har mange års erfaring som vært, og kendt for sit gode humør.

Trioen håber, at rigtig mange vil kommer forbi og nyde både maden, og atmosfæren i restauranten, som er holdt i den gamle krostil.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...