To lokale ildsjæle vil udleje feriehuse til turister fra bureau i Hirtshals

HIRTSHALS: Hirtshals har fået et helt nyt udlejningsbureau V∙Kysten.

Og det er ikke novicer i branchen, der står bag det nyopstartede bureau, men tværtimod to ildsjæle med flere års erfaring fra både turist- og udlejningsbranchen.

Begge erklærer, at de er klar til at løfte serviceniveauet i udlejningsbranchen helt i top.

Bag det nyopstartede firma står to lokale ildsjæle, Vivi Schlie og Trine Niebuhr, begge med en passion og et stort drive for at skabe gode oplevelser i det nordjyske.

- Vi brænder begge to for det og vores erfaringer komplimenterer hinanden så godt, at vi er sikre på, at vi har det helt rigtige grundlag for at arbejde sammen omkring V∙Kysten, fortæller Vivi Schlie.

Både Vivi Schlie og Trine Niebuhr er født og opvokset i Nordjylland, og de har således fået den friske havluft og vilde natur ind under huden og ved, hvad der trækker turister herop igen og igen.

- Det er en stor fordel, at vi er så lokalt forankrede, som vi er både for dem, der ønsker at vi skal udleje deres feriehus og for dem, der gerne vil booke en ferie gennem os, siger Vivi Schlie.

Trine Niebuhr kom helt naturligt ind som samarbejdspartner, da hun med mere end 10 års erfaring med udlejning af feriehuse har fuldstændigt styr på alle forhold omkring feriehusudlejning.

Kombinationen af erfaring fra turistbranchen og feriehusudlejning gør netop, at V∙Kysten kan yde professionel og kompetent vejledning, når det gælder de praktiske forhold omkring udlejning af feriehuse, men også når det gælder hjælp til at skabe rammerne for en oplevelsesrig og mindeværdig ferie.

Selvom V∙Kysten er helt ny opstartet har firmaet udlejningshuse i Tversted, Kjul, Hirtshals, Nørlev og Lønstrup i porteføljen, som de forventer vokser i fremtiden. Blandet andet gennem effektiv markedsføring i samarbejde med tyske og hollandske agenter.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...