Hør om menighedsrådsvalget, menighedsrådets aktiviteter - og kom med nye forslag

TORNBY/VIDSTRUP: I forbindelse med det forestående menighedsrådsvalg holdes der orienteringsmøde for Tornby og Vidstrup sogne i Tornby – Vidstrup sognegård tirsdag 18. august klokken 19.30.

Her vil menighedsrådet berette om rådets vigtigste aktiviteter i den forløbne periode. Også andre medlemmer af menighedsrådet fortæller om deres arbejde og hvad der sker i kirkerne. Der orienteres også om valget til menighedsrådet i 2020.

- Der er naturligvis mulighed for at kommentere og stille spørgsmål til præst og menighedsråd, understreger arrangørerne.

Menighedsrådet opfordrer alle til at komme og høre om aktiviteterne og planer – og ikke mindst stille spørgsmål og give deres mening til kende samt og eventuelt komme med forsla.

- Dermed kan man være med til at præge udviklingen i sognene. Ved at tage aktivt del i arbejdet i menighedsrådet er man en del af et fællesskab og har indflydelse på, hvad kirkeskatten skal bruges til ved Tornby kirke og Vidstrup kirke, lyder opfordringen fra Tornby-Vidstrup menighedsråd.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...