Poul Nimand Nielsen har købt naboejendommen til den nyetablerede ostebutik i Nørregade

HIRTSHALS: Ostemanden i Hirtshals startede sin butik i Nørregade i Hirtshals i februar, men på trods af den korte tid, er butikken i en fremgang uden lige siger Poul Nimand Nielsen.

- Men vi har også over 300 forskellige oste, så man skal helt til Aalborg for at finde en så stor osteforretning.

Ostemanden har lige overtaget naboejendommen til osteforretningen i Nørregade.

- Så med tiden bliver ostebutikken over dobbelt så stor, så vi på den måde kan blive én af de største oste butikker i Nordjylland, siger Poul.

- Jeg valgte at starte min butik i Hirtshals, og det var blandt andet på grund af pottemager Joan Grønfeldt. Hun var min nabo i Mygdal, og hun sagde, at Hirtshals var en fantastisk by. Hun synes, jeg skulle starte en forretning her. Så det er grunden til, at jeg er her i dag, og det har jeg ikke fortrudt.

- Her er mange gode lokale kunder, der bakker op om min forretning, og mine ideer med osteanretninger, og alt det andet jeg laver.

- Men der er rigtig nok også mange turister i Hirtshals. Nordmændene er flinke til at komme og handle, men det gør tyskerne og hollænderne også. Det er super for min forretning og for byen som helhed.

Poul Nimand Nielsen er tidligere købmand.

- Vi overtog den gamle Brugs i Mygdal og drev købmandsbutik i kæden Dako. Jeg var med til at lave markedsføring for 325 butikker her i landet og i Grønland. Siden har jeg været formand på Ugildt savværk, og jeg har 11 ejendomme i Mygdal, som jeg udlejer, så der er nok at gøre i døgnets 24 timer. Men det er sjovt det hele, og så er det jo godt.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...